Legal Mediation

Conflictbemiddeling

Een conflict laten etteren kost u tijd, productiviteit (en dus geld) en plezier. Het conflict oplossen samen met een mediator bezorgt u naast opluchting weer vruchtbare samenwerkingen.

Problem Solving

Coaching of mentoring

Een oog ziet veel, maar niet zichzelf.

Een probleem onderzoeken met een onafhankelijke professional levert op. Het zorgt er onder andere voor dat u ziet waar het steeds misloopt, maar ook dat u weer een uitweg ziet en handvatten heeft om het gesprek dat u in de weg zit aan te gaan.

Workshops

Conflictmanagement

Ook zakelijke relaties zijn.. relaties. Aan de hand van de Doorbraakmethode leert u conflicten voorkomen en oplossen. Een absolute boost voor uw business!

Overweegt u mediation, mentoring of deelname aan een training conflictmanagement?
Aarzel niet om kennis te maken. Een kennismakingsgesprek met Louise is gratis en vrijblijvend.

Bij wie komt u terecht?

Mijn naam is Louise Dancet. Ik ben MfN gecertificeerd legal mediator en oprichter van Unfold Conflicts.

Als professional combineer ik een van huis uit zakelijke aanpak met mijn invoelingsvermogen en scherpe observatie.

Ik houd niet van heilige huisjes en in mijn ervaring biedt het klaarheid om die huisjes aan te durven pakken.

Eénmaal het onderliggend probleem in beeld toets ik door echt te luisteren naar alle rechtstreeks betrokkenen.

Samen leggen we de gefrustreerde verwachtingen en onvervulde behoeftes bloot. Een uitweg uit het conflict geven we vorm aan de hand van de technieken van waardevermeerderend onderhandelen. De oplossing is daardoor een oplossing op maat, die breed gedragen wordt en dus duurzaam is.

Bent u ondernemer of professional dan bent u bij mij mogelijk aan het juiste adres. Op deze site vindt u, naast de diensten die ik bied, zowel mijn visie en missie als een uitgebreide beschrijving van mijn professionele ervaring en expertise.

Klik hier om te lezen in welke woorden opdrachtgevers mijn diensten omschrijven.

Zo laat je de strijd los

/
Het lijkt niet altijd zo, maar de oplossing van àlle moderne strijd begint bij jezelf (en eindigt bij de ander). In dit artikel de handvatten om bij jezelf te blijven én uit de strijd.

Jouw cirkel van invloed

/
Heb jij duidelijk voor ogen waar jij invloed op uitoefent? Of raak je je energie kwijt aan situaties die toch niet veranderen? Leer het onderscheid te maken tussen waar je wél en geen invloed op uitoefent.